Halva serien spelad!

Sådärja! Nu har vi spelat halva serien och i helgen vänder serien. Nu är det dags att börja vinna, nu är det dags att ro båten i land! På Söndag möter vi Silwing igen utan David Nordman och Christer Andersson. David är på Harvard och Christer Andersson är spårlöst försvunnen. Läser du detta Christer kan du väl höra av dig? Annars åker jag upp till din lägenhet på Näset. Eller skickar upp någon från Pizzerian i Centrum, eller iof. Kan fan inte visa mig där heller, råkar ha en gammal nota på 7000 där. Men men...


Hur går det då i vändningen?


Såhär går det! Nu du lilla Ken Tollbring, vill du bli rik ska du kika här!


HK LIF Blå-IVH Västerås HK

Resultat: 21-34

Kommentar: HK Lif Blå är seriens sämsta lag, man har inte varit nära en enda match (nästan). Man har ett bra lag men jag tror dom flesta som spelar i LIF Blå inte vill spela där. Man är bara arg och besviken för att man inte får vara med i A-laget. Man bryr sig inte.

HK Eskil-RP Linköping

Resultat: 31-25

Kommentar: 4 måls seger senast för Eskil, ett Eskil som går som tåget. Man spelar disciplinerat och säkert. Man har seriens bästa målvaktspar och en T.Axelsson i storform. RP har inget att sätta emot och Lönn o CO får åka hem till Linköping utan poäng. Karlsson/Karlsson gör ett kanonjobb!

Ricoh HK-HK Tyrold

Resultat: 29-27

Kommentar: Uddamålssegern sitter i, man har självförtroende och rutinen som krävs för att vinna jämna matcher. Var Petter Holmberg med senast? Hade Tyrold haft bra keeprar hade man vunnit senast. Ricoh är säsongens klart positivaste överraskning och kommer sluta på den övre halvan.

Lidingö SK-HK Silwing/Troja

Resultat: 29-26

Kommentar: Hersbyhallen here vi comes! Synd att det blir spel med vax. Kan skaka båda lagen. Det är trots allt bara RP som vet hur man gör med detta hala tillbehör. Silwing är säkert sugna på att göra en bättre match än senast, man ju trots allt med nöd och näppe. Får vi hål på Roger och stopp på Olle Hanserius är detta piece of cake. Vi har spelare borta men ska kriga till sista droppen.

Skånela IF-IFK Nyköping

Resultat: 31-24

Kommentar: Skånela vände upp och ner på hela Nyköpingshallen senast. Publiken satt skitnödiga och skrek men det hjälpte föga. Jimmy K och resten har bestämt sig för att ge järnet och vinna alla dessa 4 poängsmatcher. Andreas Asp tillbaka? Kan givetvis vara skillnaden, jag hoppas på det! Vore roligt om Skånela får sig en match inför SIN skitnödiga publik. 2 av seriens bästa publiklag bjuder upp till kamp i omgångens hetaste match! Skånela drar längsta strået ganska enkelt.

Täby HBK-Irsta HF

Resultat: Ingen aning

Kommentar: Tyvärr kan jag inte kommentera denna match. Givetvis hoppas jag på att Täby (fusklaget) förlorar. Jag hoppas tillomed att dom blir överkörda av Irsta. Men det är svårt att säga, man vet ju inte vad Täby har för lag. Jag vet att Täby är bra om man har Hela hammarby laget med men annars är dom skit. Endel småjunisar som inte vågar sticka in näsan när det gäller. Enda vettiga människorna där är Brask och Kalle.



Vad tror ni om nästa omgång? Vad tror du Ken? Har jag alla rätt denna gång?



Ha en bra förmiddag så hörs vi sen!


//Sonny









Kommentarer
Postat av: Ken

Du bränner alla utom din egen match, ni vinner inte om ni har Crille och Nordman borta, tyvärr!

Omgångens skräll kan nog Nyköping stå för... Undra hur många som är hela efter matchen Skånela Nyköping...

Postat av: En fråga ?

Varför är du en sådan jävla clown? Som ska hänga ut Täby hela tiden? Ett farmalag är till för att spela i,! Du kan göra narr av andra folk, men tål inte skämt själv? Hmm

2010-12-08 @ 23:36:37
Postat av: Sonny

Vad är det för skämt jag inte tål mr kuk?

2010-12-09 @ 09:31:53
Postat av: Anders

Hej Sonny

Vad är det för regler som gäller?

Under Januari månad när det är VM uppehåll, kan Täby spela med Hammarbys A-lag under hela Januari?

2010-12-09 @ 09:36:49
Postat av: hmm

ja du tål inte när andra driver med dig, för du är en riktigt pajas, kolla kalla mig mr kuk, vad fan är det liksom ? Tål att täby spelar med hammarby spelare, men det är ju folk som sitter på bänken i bajen...

2010-12-11 @ 15:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0